50 Buc/lot Biciclete MTB Biciclete de Frână Schimbator Aluminiu Interior Cablu Sfaturi Crimps Ciclu de Ciclism Părți Derailleur Schimbare Cabluri Capace

Produs nou

1 Produse

In stoc

15.28lei

-20%

19.11lei

Distribuiti

Informatii

INFORMAȚII DESPRE PRODUS

Nume: Cablu De Frână Capace Dimensiuni: 11*2*3 mm Material: Aliaj De Aluminiu Lungime: aprox. 11mm/0.43" diametru Interior: aprox. 2mm/0.08" Diametru exterior: aprox. 3mm/0.12" Culoare: Argintiu/Negru/Rosu/Albastru/Auriu/Verde/Portocaliu/Violet/Multicolor greutate Netă: 10g/lot Pachetul include: 50 buc Cablu de Bicicletă Capete Capace

VIARON Aluminiu Bicicleta Cablului de Frână de Locuințe Manșoane Capace 50pcs

100% de brand nou și de înaltă calitate De înaltă calitate, colorat, rezistent.Pentru a preveni cablului de frână de sfârșitul de bifurcare.Cel mai bun înlocuitor pentru purtat prin cablu capace.Se potriveste pentru toate frână și schimbătorul interior prin cablu.Set pac în coada de linie, și apoi de prindere ușor cu cleștele de tăiat sârmă.Cablu de capat numai, alte accesorii demo-ul din imagine nu este inclus!

După anod proces, un film protector este format pe suprafața de metal de metal, rezistente la coroziune și rezistent la uzură.

Pentru a preveni sârmă de bază de a fi împrăștiate după ce a fost tăiat, provocând miez de sârmă să cadă și inegală vigoare.

Instrucțiuni: Usor de instalat

Pune cablu capac la capătul firului și ușor fixați-l cu un clește de sârmă.

Multicolor disponibile

Multe culori, pentru a alege cum doriți

Ambalajul Produsului

Cel mai bun înlocuitor pentru purtat prin cablu capace. 50pcs în pachet este suficient de mare volum și utilizare pe termen lung.

Efectul Show

DE AUTO - AJUTOR GHID DE CUMPĂRĂTURI

Despre VIARON

VIARON este o companie specializata pe biciclete piese și accesorii.Noi producem toate tipurile de componente pentru biciclete de noi pentru mai mult de un deceniu.Facem, de asemenea, OEM de afaceri pentru mai multe branduri internationale de renume.Fiecare pas al procesului este manipulate strict de noi.Noi folosim doar materiale de calitate de top.Ne-am adunat și testa produsele riguros pentru calitate și fiabilitate înainte de expediere către clienți peste tot în lume.Dacă doriți pentru a face cumpărare în vrac sau vrei să faci OEM comenzi, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați oricând, vom oferi un discount rezonabil și să garanteze un control de calitate.

FEEDBACK-ul

Vă rugăm să luați câteva minute pentru a lăsa feedback-ul pozitiv cu 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.Vă mulțumesc!

CONTACTATI-NE

Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi înainte de a deschide un litigiu.Vom face tot posibilul să vă oferim un soluția mulțumit.Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijin și încredere!

NOTE

1. Vă rugăm să permiteți 1-3 cm de măsurare abatere datorită măsurare manual. 2. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Etichete: cablu de bicicletă end, bicicleta suport pentru cablu, schimbator, biciclete piese mari, clemă de cablu de ciclism, componente mtb, inel de reglare, a cablului de frână de acoperire, biciclete rutier schimbator cablu de locuințe, flyxii.

Fisa tehnica

Numărul De Model VCP142
Nume De Brand VIARON
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

50 Buc/lot Biciclete MTB Biciclete de Frână Schimbator Aluminiu Interior Cablu Sfaturi Crimps Ciclu de Ciclism Părți Derailleur Schimbare Cabluri Capace

50 Buc/lot Biciclete MTB Biciclete de Frână Schimbator Aluminiu Interior Cablu Sfaturi Crimps Ciclu de Ciclism Părți Derailleur Schimbare Cabluri Capace

Produse similare: