De urgență de Supraviețuire Adăpost Cortul,rezistent la apa, pentru 2 Persoane Mylar Termică Adăpost în aer liber și Provizii de Urgență pentru Drumetii, Camping Supravietuire

Produs nou

1 Produse

In stoc

33.56lei

-69%

108.26lei

Distribuiti

Informatii

Descriere Produs

Adăpost de Supraviețuire Cort 2-4 Persoane Mylar de Urgență Tub Cort Impermeabil Ușor Termică de Urgență Pătură pentru Camping, Drumeții Despre acest articol

FOLOSIT PENTRU situații de URGENȚĂ: Multifuncțional folosit ca o supraviețuire de urgență pătură, poncho, adăpost de urgență și mai mult, Potrivit pentru bug out bag.Portocaliu strălucitor este mai ușor pentru lucrătorii de salvare să găsim în domeniu.

SPUER situații de URGENȚĂ CORT:rezistent la Rupere și extra-gros 28UM PE material este mai puternic și mai flexibil decât obișnuit Mylar.Reutilizabile supraviețuire tub cort reflectă 95% din căldura corpului, clădirea să reziste la condiții meteorologice aspre.În Plus, acest urgență cort caracteristici armat cusături lipite, creând o vreme rezistent la barieră între tine și rece rece.

UȘOR SET-UP KITURI: nevoie Doar de a folosi 23.4 ft șnur de urgență tub prin cort și lega între doi copaci.Utilizați pietre sau unelte pentru a ancora colțuri, și de a urca în.Supraviețuirea adăpost este ușor și ușor de transportat, măsuri 4.3*3.5 inch (dimensiuni compacte) și greutăți de doar 10 oz.Acesta poate fi pliat și pus.

MULTI - UTILIZARE:supraviețuirea Noastră tub cort poate fi de asemenea folosit ca o urgență sac de dormit, de urgență bivy sac, spațiu/de urgență pătură, un rucsac de acoperire, ploaie poncho, semnal de urgență, copertina, scutul de praf, sac de dormit linie, punct de blocare, colector de apă, și multe alte aplicații creative.Perfect pentru situații de Urgență și de prim ajutor kit de la casă, mașină, și de a lucra, de a aduce cu tine pentru aventurile tale in aer liber.

Specificatii Produs:

Material produs: heavy duty aluminizat PE material

Produs de culoare: cu mare vizibilitate portocaliu, argintiu si Camuflaj

De urgență cort deschis dimensiuni: 210 x 90cm(82 x 36in)

De urgență cort dimensiune pliat: 22 x 16 x 4 cm(8,7 x 6.3 x 1,6 in)

Caracteristici Produs:

2-persoana tub cort

Include Para-Synch Tehnologie paracord cordon

Extra-gros 28um material polietilenă

Durabil, rezistent la rupere și rezistent la intemperii

Reflectorizante interior reflectă până la 90% din caldura corpului

Luminoase de culoare portocalie maximizează vizibilitatea salvatori

Toate elementele sunt 100% reutilizabile

Ușor - doar 8,7 grame

Nu mai faceți griji despre a fi pierdut în aer liber.

Ambalaj conținut:

1×Urgență cort

VĂ RUGĂM SĂ NE DEA 5 ATARTS DACĂ MULTUMIT!

Descărcați sa ne contactati URGENT dacă nu sunt îndeplinite,noi va oferim cele mai bune servicii, până când sunteți mulțumit!

Dacă sunteți mulțumit cu Obiectele,leasing amintesc lasă-ne 5 STELE ca încurajare

PROCESUL DE RETURNARE

Reveni→sa ne Contactati URGENT→se Conformeze returnrules→Comerciant este de acord→Cumpărători reveni→Succes

Reveni→sa ne Contactati URGENT→nu sunt conforme cu returnrules→Comerciant nu este de acord→Platformă de intervenție→Bussiness responsabilitatea→Cumpărători reveni→Succes

returnrules→Comerciant nu este de acord→Platformă de intervenție→Cumpărători responsabilitatea→Eșec

CLIENT SERVICE

PLATA:

Acceptam alipay aici

Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW

TRANSPORT:

Atenție,Vă Rog!

suntem internaționale vânzător formă China continentală

Vă rugăm să fie Pacient!

noi, de obicei, offfer standard intrnational par avion.Se poate face un meci la 10 la 25 de zile lucrătoare pentru livrare.dacă aveți orice întrebare sau cerere specială,nu vă rugăm să ne contactați.vom răspunde în 24 de ore datorită diferenței de timp între noi.

GARANȚIE:

3 luni Garantie.Cumpara cu incredere!

dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol,vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

dacă elementul este defect, după 3 luni,puteți trimite-l înapoi la noi.Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect.Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.

POLITICA DE RETUR:

Dacă aveți orice întrebare sau nu există nici o problemă de articol,vă rugăm să ne trimiteți e-mail cât mai curând posibil,vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema cat mai repede posibil.Noi credem că o bună comunicare va rech rezultat bun,Clientului satisface este foarte important pentru noi!

CONTACTAȚI-NE:

Timpul nostru de Lucru:9:00 AM la 6:00 PM(China timp)12:30-12:30 PM(GTM timp)

Orice întrebare a salutat,Ne-ar răspunde cât mai sonn ca putem.

ALTE POLITICI:

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească.

Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 2 zile lucrătoare.Dacă nu receiveour răspuns,vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil

Vă rugăm să ne dea șansa de a slove problemă înainte de feedback neutru sau negativ!

Cumpărător Serios Numai!Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.

Etichete: surviv, pătură spațiu, sac mylar, partidul echipament pentru camping, tabără în aer liber cort, patura termica, drumeții accesorii copii, mare pătură de urgență, firepit grătar camping, barbati trekking.

Fisa tehnica

Greutate Pachet Silver
Tip Pături De Urgență
Origine NC(de Origine)
Pachetul element Dimensiuni L x W x H 240x150x90cm (94.5x59x35inch)
Material Sifon
Numele De Urgență Cort, De Urgență Sac De Dormit, Supraviețuirea Sac De Dormit

Recenzii

Scrie o recenzie

De urgență de Supraviețuire Adăpost Cortul,rezistent la apa, pentru 2 Persoane Mylar Termică Adăpost în aer liber și Provizii de Urgență pentru Drumetii, Camping Supravietuire

De urgență de Supraviețuire Adăpost Cortul,rezistent la apa, pentru 2 Persoane Mylar Termică Adăpost în aer liber și Provizii de Urgență pentru Drumetii, Camping Supravietuire

Produse similare: