Noul 44 De Cărți De Tarot Geometria Sacră Activări Oracle Punte Misterioasă Divinație Distracție Petrecere De Familie Tabla De Joc

Produs nou

1 Produse

In stoc

9.24lei

-19%

11.53lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici:

100% de brand nou și de înaltă calitate.

Platon menționate la geometria sacră ca limbajul sufletului.De mii de ani, geometria sacră a fost o parte din fiecare cultură.Este liantul care ne unește pe toți în cosmos; este adevărat design de sufletul nostru.Geometria sacră este planul de creație la baza tuturor formă chiar și la miez de tine.

Aceste carduri create 44 Activări care încurajează mintea ta analitică la o parte astfel încât să puteți intra în domeniul de subconștient și sufletul, și conectați-vă la câmpul cuantic spațiul infinit potențial.De lucru cu aceste carduri pe o bază de zi cu zi vă va ajuta să gândească în afara caseta, de a crea un sentiment profund de pace în viața ta, și a devenit un puternic creator conștient.

Când ne uităm la geometria sacră design putem simți profund mișcat și efectele sale pot unda tot drumul de la miezul ființei noastre și chiar a activa pe deplin potențialul de ADN-ul nostru.

Plin de culoare de activare ilustrații au fost numite artă vie, deoarece acestea par să fie în viață cu energie, evocând emoții puternice și de a inspira idei noi.

Geometria sacră se bazează pe modele fractale găsit în natură-inclusiv corpul uman în sine-care se conectează fiecare fiind la restul cosmosului.

Cel mai bun joc de petrecere pentru tine si prietenii tai.

Oferi versiunea electronică manual de limba engleză.

Caietul de sarcini:

Material: hârtie de arta

Dimensiune: 10,5 cm/4.13"×7,5 cm/2.95"

Limba: Engleză

Numărul de carduri: 44

Notă:

Tranziție: 1cm=10mm=0.39 inch

Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Pachetul Include:

1 × Geometria Sacră Activari Carduri Oracle

Etichete: tarot de punte, JOC, trpg, cutie carte de joc, tabla de joc, oracl, tarot, punte oracle, jucărie distractiv, cărți de tarot originale.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
dimensiune 10.5cm/4.13"x6.2cm/2.44"
Limba engleză
Material hârtie de artă
Numărul De Model Geometria Sacră Activari Carduri Oracle

Recenzii

Scrie o recenzie

Noul 44 De Cărți De Tarot Geometria Sacră Activări Oracle Punte Misterioasă Divinație Distracție Petrecere De Familie Tabla De Joc

Noul 44 De Cărți De Tarot Geometria Sacră Activări Oracle Punte Misterioasă Divinație Distracție Petrecere De Familie Tabla De Joc

Produse similare: