5 buc Led-uri Benzi Conector Cablu 5m cablu Electric Impermeabil, Non-rezistent la apa Banda Conectori Pentru RGBW RGBWW RGBY Benzi De Sârmă

Produs nou

1 Produse

In stoc

30.31lei

-42%

52.30lei

Distribuiti

Informatii

Toate produsele noastre au fost atent selectate și sunt aceleași ca poza pe care o vedeți pe magazinul nostru.Deja ne-am lasa produs de culoare tind să adevarata, pe cât posibil, cu toate acestea, pentru a monitoriza culoare eroare acolo mai mult sau mai puțin are un pic de diferite.Dar cu siguranta produsul forma este aceeași ca în poză.

Produs Caracteristici: 100% de brand nou de Benzi cu LED-uri Conectori Benzi pentru cabluri cutie de conexiuni Easy pentru a instala, nu lipit necesar atunci când utilizați pentru a re-conecta LED-uri benzi și fire Tip Conector: 5 pin 12mm Coajă material: ignifug PC-ul de Contact material: cupru tensiune Nominală(V): 0-36V curent Nominal(A): 5A Montat ecartamentul cablu(mm2): 0.35mm2/0.5mm2/0.75mm2 de cablu Montat gauge(AWG): 22AWG/20AWG/18AWG de cablu Montat OD(mm2): Φ1.5 mm-2.1 mm Flacără clasa: UL-94-V0 Lucru temperatura: -20℃-60℃ Impermeabil rata: IP20 / IP65 100% nou 5 pini cablu tip Cablu: 22AWG 80C 300V Conductor material: conserve de cupru Izolație material: PVC lungime Cablu: 5m

Pachetul Include: 5 x LED Strip Conectori 1 × 5m 22AWG Cablu de Extensie

Notă: Dacă LED strip este non-rezistent la apa, vă rugăm să comandați conector pentru IP20. Dacă LED strip este rezistent la apă , vă rugăm să comandați conector pentru IP65.

o.Important taxele,impozitele și taxele nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste încărcătoare sunt responsabilitatea cumpărătorului.

b.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara.

c.Aceste taxe sunt de obicei colectate de către livrarea de mărfuri(de transport)companie sau atunci când vă alegeți elementul în sus.

d.Vă rugăm să lăsați-ne EORI / TVA / RFC numărul, dacă aveți, atunci când alegerea mod Expres, că a cerut de către compania de transport maritim .

o.În mod normal, toate comenzile vor fi procesate în termen de 2 zile lucrătoare de la data plății sau la data de eCheck este eliminat.Va vom informa prin e-mail înregistrată după ce comanda este trimisa de la depozitul nostru.

b.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. de plată este actual.Un Număr de telefon este recomandat pentru o mai exactă de livrare.Noi nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată.

c.China post air mail, timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 20-50 zile lucrătoare.

d.Exprima timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori; aceasta poate duce până la 3-15 zile lucratoare.

o.În prezent, puteți plăti folosind Moneybookers, Visa, MasterCard și banca de transfer.Puteți plăti, de asemenea, cu anumite carduri de debit, inclusiv Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B și Euro8000. Mai multe opțiuni de plată va fi disponibil pe Pastravariabologa.ro în viitor.

Feedback-ul pozitiv va fi lăsat odată ce ați confirma comanda!Și mulțumesc pentru comentariu pozitiv și feedback-ul.Încurajarea ta ne va ține în mișcare înainte și în mod constant îmbunătățirea serviciilor noastre.Ca tine sunt, suntem, de asemenea, încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice feedback neutru sau negativ, cauzată prin orice neglijență sau neînțelegere.Am o speranță reală,în calitate de cumpărător așteptare este diferit,atunci când sunteți nemulțumit cu produsul sau serviciul nostru poți în primul rând să ne cunoaștem și să ne dea timp rezonabil pentru a rezolva problema pentru tine, cu sinceritate noastră și atitudine profesională.

Etichete: conector rgbw, Banda led 220v, baie benzi cu led-uri, 3 pin conector pentru benzi cu led-uri, conector led, v500h1 ls5 trem4, cablu rgbw, banda led rgb, 10m benzi cu led-uri, led-uri rgbw benzi.

Fisa tehnica

Certificare Nici unul
Nume De Brand DelightFire
Curent Max 5A
Tensiune 24V
Conector Certificat CE & RoHS
Numărul De Model Conector pentru Benzi cu LED-uri
Connector Color Negru/Transparent
Tipul De Cablu 5pin cablu electric de sârmă
Working voltage DC3~24V
Lungime Cablu 5m
Material De Izolare PVC
Conductor Material De Cupru Cositorit
Conector Material PC+Cupru
Cerere Pentru RGBW RGBWW RGBY Benzi
Origine NC(de Origine)
Tip Conector 5pin benzi cu led-uri pentru sârmă

Recenzii

Scrie o recenzie

5 buc Led-uri Benzi Conector Cablu 5m cablu Electric Impermeabil, Non-rezistent la apa Banda Conectori Pentru RGBW RGBWW RGBY Benzi De Sârmă

5 buc Led-uri Benzi Conector Cablu 5m cablu Electric Impermeabil, Non-rezistent la apa Banda Conectori Pentru RGBW RGBWW RGBY Benzi De Sârmă

Produse similare: