1 Metru 2GT Deschide Sincron Curelei de Distribuție Lățime 6mm 10mm Cauciuc Samll Reacție GT2 2GT-6 2GT-10mm Imprimantă 3D Părți Transport Gratuit

Produs nou

1 Produse

In stoc

4.87lei

-15%

5.75lei

Distribuiti

Informatii

2GT Deschide Sincron Curelei de Distribuție Lățime 6mm 10mm Cauciuc Samll Reacție GT2 2GT-6mm 2GT-10mm Imprimantă 3D Părți Transport Gratuit

Pachetul include:

1 Metru X Curea (Ambalaj în pungi de POLIETILENĂ)

Vom accepta metode de plată oferite de Pastravariabologa.ro Escrow.

Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor Escrow.

1).TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2).Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3).Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4).Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5).SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6).Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 7).Noi, de obicei, nava cumpărătorul element la fel de CADOU de la o valoare mai mică, în scopul de a evita fiscală al cumpărătorului.Cu toate acestea, taxa este stabilită de către cumpărător în vamă nu de către noi, diferite țări pentru diferite rata de impozitare, așa că, dacă orice impozit atunci cumpărătorul ar trebui să-l înțeleagă. 8).Datorită cumpărător motiv, inclusiv -refuză să semneze pentru pachetul sau refuză să plătească taxa sau -cumpărător țară post de motiv și așa mai departe, cumpărătorul trebuie să înțeleagă tot pierd.Noi suntem responsabili pentru păstrarea mărfurilor plece din China fără probleme.Odată ce mărfurile părăsesc China atunci cumpărătorul va fi responsabil de toate responsabilitatea.

Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 5 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, iar numarul po.

Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Pastravariabologa.ro.SAU, puteți alege să.avea un înlocuitor.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Noi oferim 6-12 luni de garanție.Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la livrare.Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri.Produsele returnate după 15 zile de la livrare sunt eligibile doar pentru reparații.Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport maritim.Atunci când cumpără, înseamnă că cumpărătorul și-au dat acordul tacit pentru politica.Dacă mai multe detalii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom lucra cu tine pentru a ajunge la win-win.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!

Feedback-ul este foarte important .Am apreciat foarte mult dacă ne dea feedback-ul pozitiv cu 5 stele, și noi, de asemenea, va face același lucru pentru tine .Dacă pentru orice motiv ,nu sunteți mulțumit cu achiziția.Vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a pleca feedback neutru sau negativ sau existentei unui litigiu.vom încerca noastre cele mai bune la serviciu până când vă stisfaction.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a da un mulțumiți de achiziție experiance.

Etichete: 3d pentru imprimanta, blurolls prusa mk3, anet placa de baza, 3-în-1 multi-color extruder hotend, Imprimanta 3d de bord kit, 3d placa de baza, consiliul printer, Imprimanta 3d de încălzire din ceramică, capricorn tub ptfe, delta efectoare.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Material Cauciuc
Tip GT2 / 2GT
Tip De Element Centura
Cerere Mici, de precizie, mecanice de transmisie
Lățime de bandă 6mm/10mm
Nume De Brand ONEBSTR
Numărul De Model Curea De Distribuție

Recenzii

Scrie o recenzie

1 Metru 2GT Deschide Sincron Curelei de Distribuție Lățime 6mm 10mm Cauciuc Samll Reacție GT2 2GT-6 2GT-10mm Imprimantă 3D Părți Transport Gratuit

1 Metru 2GT Deschide Sincron Curelei de Distribuție Lățime 6mm 10mm Cauciuc Samll Reacție GT2 2GT-6 2GT-10mm Imprimantă 3D Părți Transport Gratuit

Produse similare: