Din Oțel inoxidabil de Rotație Rapidă Cârlig 6mm Alpinism Accesoriu Catarame pentru Exterior Alpinism Drumeții Echipamente Rotative Carabină

Produs nou

1 Produse

In stoc

3.33lei

-40%

5.58lei

Distribuiti

Informatii

Descriere

Realizate din durabil 304 din oțel inoxidabil,durabil și de lungă durată

360 de grade de rotație, oferă mai mult confort la exterior

Mini dimensiune de prindere rapidă catarame, bun pentru agatat pe rucsac, sticle de apă și alpinism curele

Ideal pentru alpinism, camping, drumeții și alte activități în aer liber.

Note

Imaginea este doar pentru referință,prețul este pentru 1 buc

Termeni&Condiții

Despre Plată

1.Acceptam Alipay,West Union,TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2.Dacă nu puteți checkout imediat dupa ce a comandat,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou, Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

3.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe locale sau fiscale din țara dumneavoastră.De transport de marfă nu este inclusiv de asigurare și de Import/Export taxe.

Despre Transport

1.De obicei,elementele de transport gratuit va fi livrat în întreaga lume, prin scrisoare aer mall nevoie doar de 12-39 zile ajunge la cumpărător.{Dar unele zone(Rusia și Brazilia)®iune de la distanță nevoie de mai multe zile 30-60 zile(exclusiv sâmbătă și duminică)}vă Rugăm să fie pacient,Pentru că alt loc are diferite ajungă la timp!

2.Vă rugăm să asigurați-vă că ați scris numele complet,adresa completă,corectă codul poștal și numărul de telefon.

3.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia,în special în timpul sezonului de vacanta.

4.Dacă nu ați primit bunurile în termen de 45 de zile după paymenrt,vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.

Returnare Și Rambursare

1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.

2.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI de transport număr de urmărire,motiv specific pentru a reveni,iar numarul PO

3.Cumpărătorul este motivul pentru transport de marfă de întoarcere este suportat de către cumpărător, vânzător de produse de calitate, motiv pentru transport de marfă de întoarcere este suportat de către vânzător.Trebuie să se consulte cu vânzătorul înainte de returnarea bunurilor.

Despre Garanție

1.12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte(excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2.Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție(și în ambalajul original,dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

Despre Recenzii

1.Vă rugăm să rețineți că o ușoară eroare între dimensiunea reală a produsului și dimensiunea de date este un fenomen normal

2.Vă rugăm să permiteți un pic de diferență de culoare atunci când îl compara cu computerul sau telefonul mobil ecran.

Despre Feedback-Ul

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să ne dea toate cele cinci stele feedback-ul.Orice întrebări, pls contactati-ne imediat.Vă mulțumesc!

Etichete: din oțel inoxidabil cârlig cerc, carabin mini, cârlig anticipate, din oțel inoxidabil cârlig de metal anal, din oțel inoxidabil cârlig șuruburi, stanless oțel catarg, din oțel inoxidabil cârlig tija, carabin, urca cârlig, din oțel inoxidabil fps.

Fisa tehnica

Nume De Brand ZEMENMECH
Material Din Oțel Inoxidabil
Utilizare Barca Accesorii
Tip Inel, Cârlig
dimensiune 6mm
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Din Oțel inoxidabil de Rotație Rapidă Cârlig 6mm Alpinism Accesoriu Catarame pentru Exterior Alpinism Drumeții Echipamente Rotative Carabină

Din Oțel inoxidabil de Rotație Rapidă Cârlig 6mm Alpinism Accesoriu Catarame pentru Exterior Alpinism Drumeții Echipamente Rotative Carabină

Produse similare: