135X30CM PU Bronzare Vinil PVC Faux din Piele Material de Foaie pentru fabricarea de Pantofi/Geanta/Poseta/DIY Accesorii/Capacul Notebook-uri

Produs nou

1 Produse

In stoc

33.48lei

Distribuiti

Informatii

INFORMAȚII DESPRE PRODUS

Dimensiune: 20 x 30CM Grosime: 0.9-1.0 MM Suport Culoare: Ca Imagine Afișată Tip Material: PU Piele Sintetica de Utilizare: Pantofi/Genti/Meserii/DIY Accesorii/Cercei/Arcuri/Decor /Pălării cu Ridicata și Personalizate Disponibile!!!Vă Rugăm Să Contactați Serviciul Clienți!!!

NOTIFICARE

1. Fiecare foaie se taie mâna și măsurători pot varia ușor în dimensiuni.Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita. 2. Mai multe achiziții din același articol va veni ca foi individuale, mai degrabă decât o lungime continuă. 3. Din cauza diferenței între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

IMAGINEA PRODUSULUI

FAQ

Î: Dacă eu nu vreau produsul mai pot reveni?

A: Da,vă puteți întoarce la noi în termen de 7 zile dupa ce ai primit produsul, dar păstrați produsul original.

Q: Care va fi plata pentru taxa de returnare?

A: Vom plăti pentru taxa de transport daca este vina noastră.De exemplu, vom trimite greșit culoarea sau dimensiunea greșit,sau de slabă calitate; cu toate Acestea, dacă este din motive personale, de exemplu, ai ales o culoare greșită/dimensiune, sau nu vă place elementele de mai.VA FI RESPONSABIL PENTRU A ACOPERI TAXA DE TRANSPORT.

Q: protecția timpul se scurge,dar eu sunt încă nu-mi primesc ordine,ce să fac?

R: puteți să ne contactați pentru a extinde protecția în timp.Uneori livrare ar fi de târziu,dar se va livra la tine în cele din urmă.

Q: Pot obține o mostră?

A: Da, puteți.Mostrele sunt gratuite, dar va trebui să plătească pentru costul de transport.

Q: ai oferi vamale făcut?Prețul cu ridicata?

A: Da,poți să-mi spui dimensiunea, culoarea sau design vă place și le poate imprima pe piele material foi.Cantitate Mai Mare, Prețuri Mai Bune!

Q: Pot avea dimensiuni mari?

A: Da, spune-ne la dimensiunea dorită.Cea mai mare dimensiune este 137cm, iar lungimea este nelimitat

Feedback-ul și de Protecție de Cumpărător

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele de pe toate detaliile de la vânzător rating și un feedback pozitiv; 2. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați.Noi vă va oferi o soluție satisfăcătoare și de a face 100% mulțumit.

DACĂ AVEȚI ORICE ÎNTREBĂRI, VĂ RUGĂM SĂ NU EZITAȚI SĂ NE CONTACTAȚI!!!

Etichete: funda din piele, faux din piele roll, tesatura de vinil, piele de vinil, din piele pu, tesatura pvc, șarpe de vinil, materialul de faux din piele, arc tesatura, tesatura sirena.

Fisa tehnica

Suport Tehnica Nețesute
Suport Suport De Bumbac
Tip de en-Gros Da(>50 Buc)
Material PU
Model Relief
Numărul De Model XHT-553
Setați Tipul No
Grosime 0.9-1.0 MM
Utilizarea Textile De Casa, Decorative, Centura, Scaun, Golf, Geanta, MOBILIER, canapea, Scaun Auto, Garment, Pantofi
Origine NC(de Origine)
Caracteristică Anti-Mucegai, Rezistent La Abraziune

Recenzii

Scrie o recenzie

135X30CM PU Bronzare Vinil PVC Faux din Piele Material de Foaie pentru fabricarea de Pantofi/Geanta/Poseta/DIY Accesorii/Capacul Notebook-uri

135X30CM PU Bronzare Vinil PVC Faux din Piele Material de Foaie pentru fabricarea de Pantofi/Geanta/Poseta/DIY Accesorii/Capacul Notebook-uri

Produse similare: