Timpul Petrecut Cu Câinele nu Este Niciodată Pierdut Catelus de Companie Ceas de Perete Catei de Vinil Disc CD-Lumina de Noapte Design Modern Decor Agățat Ceas

Produs nou

1 Produse

In stoc

67.25lei

-14%

79.11lei

Distribuiti

Informatii

LP vinil Înregistrare Retro Ceas de Perete

Ne-am făcut de ceasuri de vechi , folosit discuri de vinil.

Datorită pasiunii pentru muzica ne dă o viață nouă folosit și uitat de discuri de vinil, să le facem funcționale, frumoase și căutarea mare parte din interior.

De asemenea, pentru toate eco-friendly oameni - utilizarea de vinil, ca un util material reduce consumul de materii prime noi.

Totuși, fanii muzicii nu trebuie să se teamă - ne creăm ceasuri de înregistrări care nu mai sunt redate - de aceea albumele pot avea foarte puține zgârieturi.

Caietul de sarcini:

Toate ceasurile sunt realizate din 12 inch (30 cm) reciclate discuri de vinil.Dimensiunea reală după tăiere va varia în funcție de forma.Se Confruntă cu ceas este un Autocolant Vinil Casa De Discuri Trimis La Întâmplare Tip baterie: 1 Baterie AA (Nu sunt incluse)

MECANISM DE CEAS:

Noi folosim de înaltă calitate plutitoare tăcut echilibru mecanisme.Nu am vrea să deranjeze somnul.Noapte bună de somn este de mare importanță pentru noi.

AMBALARE

Ceasul este trimis într-un material durabil, estetic ambalaje din hârtie reciclată.Totul este profesional înfășurat, vom folosi polistiren interior de protecție distanțiere pentru ca produsul să reziste tuturor provocărilor în timpul transportului :).Vom face toate eforturile pentru a face coletul a ajuns la destinație cât mai curând posibil și nevătămat.

ÎMBUNĂTĂȚI CASA TA ARATA

Un cadou superb pentru orice ocazie și un decor bun pentru un dormitor, un copil, o cameră de zi, un bar, un magazin, o cafenea, un restaurant și petreceri.

Iluminat cu LED Funcții:

Controlerul funcționează on/off și moduri de lumini.Acesta este mic și foarte la îndemână.Telecomanda necesita o baterie CR2025 (NU sunt incluse) pentru a funcționa.Luminile au un foarte frumos strălucire.Sunt disponibile 7 culori și 3 moduri de luminozitate.În cazul în care sunteți de a comanda ceas cu iluminare din spate, veți primi-O de vinil ceas cu led-uri liniare; -IR LED-uri RGB de control de la distanță; -1.8 metri cablu USB; -5V adaptor va fi trimis, de asemenea, împreună, în funcție de adresa de livrare.

Bun Venit Personalizat Pentru

CA IDEE, DAR NU-MI PLACE DESIGNUL?HAI SĂ FACEM UN NOU IMPREUNA! – Doar să ne spuneți ce doriți să vedeți pe site-speciale de ceas și ne va pregăti un nou design pentru tine.Echipa noastra de design va schița ceasul în cele mai multe cazuri, în termen de 24 de ore.Veți fi capabil să-l revizuiască, să comenteze pe ea și să ceară revizuirea (dacă este necesar) până când sunt pe deplin mulțumit cu design-ul.

Etichete: CD, ceas retro de perete, cd muzica, cd gol, mb, record de vinil, Disc, ceas de înregistrare, cd disc, muzică de vinil.

Fisa tehnica

Forma Singură Față
Stil Scurtă
Ceas De Perete Tip Alte
Diametru 30cm
Numărul De Model GIT-1940
Corpul Material Plastic
Origine NC(de Origine)
Combinație Separă
Tip Display Ac
Lungime 300mm
Caracteristică Stil Antic
Aplicabile De Plasament camera de zi
Material Alte
Model rezumat
Tip Ceasuri De Perete
Rezervă De Energie De Tip CUARȚ
Lățime 30cm

Recenzii

Scrie o recenzie

Timpul Petrecut Cu Câinele nu Este Niciodată Pierdut Catelus de Companie Ceas de Perete Catei de Vinil Disc CD-Lumina de Noapte Design Modern Decor Agățat Ceas

Timpul Petrecut Cu Câinele nu Este Niciodată Pierdut Catelus de Companie Ceas de Perete Catei de Vinil Disc CD-Lumina de Noapte Design Modern Decor Agățat Ceas

Produse similare: