1/2/5pcs Electric Burghiu Ciocan Capac de Praf Burghiu Electric Accesorii, Alb/Negru Burghiu Capac de Praf Colector de Praf (FARA Burghiu)

Produs nou

1 Produse

In stoc

11.91lei

-34%

18.07lei

Distribuiti

Informatii

1/2/5pcs Electric Burghiu Ciocan Capac de Praf Burghiu Electric Accesorii, Alb/Negru Burghiu Capac de Praf Colector de Praf (FARA Burghiu) Produs caietul de sarcini:

Caracteristici:

1. De Colectare a prafului Instrument: Să păstreze mizeria din care acoperă podeaua sau mobila, încearcă acest versatil burghiu de atașament.Acest dispozitiv la îndemână potriveste pe burghie si prinde praful creat de foraj găuri în gips-carton, lemn, metal, beton și alte materiale.

2. Reducerea se Pune: proiecte DIY poate obține murdar.Cum ai fora găuri noi, mari sau mici, pulbere fină soluționează în camera de dislocat azbociment placa sau bucăți de lemn.Utilizați acest exercițiu capac de praf pentru a controla moloz și lăsați podele și suprafețe fără pulbere, astfel încât curățarea după proiectul este ușor.

3. Ușor de Utilizat: Ușor de instalat, ușor de curățat, și gata pentru a instala în doar un minut.Scalabile design nu va interfera cu munca ta.

4. Se potrivește mai Multe burghie: foraj capac de praf poate fi folosit pe o varietate de proiecte de acasă care necesită foraj. 1.1±0,1 cm diametru gaura se potrivește cele mai multe exerciții fără orice ajustări necesare.Potrivit pentru ciocane electrice, electric ponturi, mașini de găurit cu percuție, mașini de găurit de mână, etc.

5. Cu burghiu capac de praf, le poate conține praf și moloz pentru un spațiu de lucru curat.De găurit este fabricat din silicon durabil.Acesta dispune de un gol camera care colectează praf și moloz ca voi detalia fiecare gaura.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

2. Burghiu Electric sau ciocan electric nu este inclus.Capac de praf numai.

Caietul de sarcini:

Material: Cauciuc Siliconic

Dimensiuni: ca spectacol cinematografic

Cerere: Potrivit pentru burghie de mai sus 16mm

Pachetul Include:

1/2/5(opțional) x Capace de Praf

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Etichete: 20v dewalt, cnc router colector de praf, burghiu de praf, cnc router, de bază de foraj, pungi de colectare pentru prelucrarea lemnului, fum colector de praf, burghiu ciocan, perie cnc, breloc elefant.

Fisa tehnica

Certificare Nici unul
Numărul De Model Husele
Suport Dropshipping
Cantitatea 1/2/5pcs
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

1/2/5pcs Electric Burghiu Ciocan Capac de Praf Burghiu Electric Accesorii, Alb/Negru Burghiu Capac de Praf Colector de Praf (FARA Burghiu)

1/2/5pcs Electric Burghiu Ciocan Capac de Praf Burghiu Electric Accesorii, Alb/Negru Burghiu Capac de Praf Colector de Praf (FARA Burghiu)

Produse similare: