7 Porturi USB 2.0 Adaptor de Mare Viteză Multi-interfata Hub Power on/off Comutator Independente de Indicatorul luminos de Șapte-bit Splitter

Produs nou

1 Produse

In stoc

15.53lei

-41%

26.77lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici:

1. Mai multe funcția de protecție: Acest produs a construit-in curent de suprasarcină scurtcircuit dispozitiv de protecție, care sprijină suprasarcină tensiune și de curent instantanee funcția de protecție, și este în condiții de siguranță și convenabil de a folosi.

2. 7 interfețe USB: Acest produs a 7 interfețe USB, care poate fi folosit pentru mai multe dispozitive în același timp, care este foarte convenabil.

3. USB2.0 interfata: Acest produs are o mare viteză USB2.0 interfață, teoretic viteza maximă poate ajunge la 480Mbps, și este compatibil cu USB 1.1/1.0 standard caietul de sarcini.

4. Cu lumina LED-uri: Acest produs vine cu LED-uri de lumină, astfel încât starea de lucru este intuitiv și vizibile.

5. Functia Hot plug: Acest produs este echipat cu patru seturi de mufe USB cu functia hot plug, care îmbunătățește capacitatea sistemului de a recupera dezastre în timp util, scalabilitate și flexibilitate.

Descrieri:

1. Acest produs este potrivit pentru festivitățile aniversare, premii comemorative, târguri, publicitate, promoții, cadouri de afaceri și alte cadouri de ocazii.

2. Acest produs adoptă excelent dispozitive electronice pentru a asigura funcționarea stabilă, și computerul recunoaște automat și instalează fără driver, plug and play, și este convenabil de a folosi.

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru, Alb (opțional)

Dimensiune: 165*35*22mm

De lucru umiditate: 10% - 90%

Tensiune de lucru: 5V

De lucru curent: 500mA

Temperatura de operare: -20 ° C - 75 ° C

Temperatura de depozitare: -40 ° C - 85 ° C

Sistem de sprijin: Windows 95/98/2000/2003/ME/XP/Vista sau Mac OS 8.1 sau mai mare (driver trebuie să fie instalat sub Windows 95/98 sistem)

Rata de transmisie: 480MBPS

USB: USB 2.0

Pachetul Inclus:

1 x Multi-interfata Hub Cu Comutator Independent

Note:

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Etichete: xs max superioare vorbitor.

Fisa tehnica

Tip De Instalare Montat Pe Perete
STANDARD USB 2.0
Numărul De Model Multi-interfata Hub Cu Comutator Independent
Origine NC(de Origine)
Forma Dreptunghiular
Curent Nominal 500mA
Cerere Rezidențiale / De Uz General
Împământare Non-Împământare
Caracteristici Cu Porturi USB
Este Dispozitiv Inteligent No
Certificare CE, ROHS

Recenzii

Scrie o recenzie

7 Porturi USB 2.0 Adaptor de Mare Viteză Multi-interfata Hub Power on/off Comutator Independente de Indicatorul luminos de Șapte-bit Splitter

7 Porturi USB 2.0 Adaptor de Mare Viteză Multi-interfata Hub Power on/off Comutator Independente de Indicatorul luminos de Șapte-bit Splitter

Produse similare: