NOI DIY 10 Metri 30MM Brodate Dantelă Asieta Panglică de Cusut Aplici pentru Femei Haine DIY Ha

Produs nou

1 Produse

In stoc

4.95lei

-28%

6.95lei

Distribuiti

Informatii

Pachetul contine:10yard Dantela

-Culoare:ca imagine arată

-Dimensiune:ca imagine arată

-Material: poliester

-Elegant și nobil design

-Perfect aplicatiile înfrumusețarea la moda haine, accesorii, păpuși, mireasa îmbrăcăminte de nuntă, proiecte de artizanat, mobilier acasă și mai mult.

Ingrijire: cel mai bine este să se spală de mână sau în mașina de spălat într-un ciclu delicat cu sac de rufe; Fără clor; se plate sau atârnă să se usuce.

-Notă: din Cauza manuală de măsurare și monitorizează,poate exista o mică diferență între produs și imagine,vă rugăm să înțelegeți.

Fabrica noastra este situat în Yiwu, Zhejiang, cunoscut sub numele De "Mărfuri Paradis pentru Cumpărători".

În prezent,Aderarea la filosofia de afaceri "client în primul rând, merge înainte" și principiul "primul client", putem oferi clientilor nostri cu servicii de calitate

Calitate superioară și Prețuri Rezonabile sunt principalele noastre avantaje, ceea ce face produsele noastre mai competitive pe piața internațională.

Noi avem grija mare de ambalare în fiecare detaliu pentru a asigura transportul în condiții de siguranță pentru tine .Prin urmare, vă rugăm să verificați pachetul înainte de a semna pentru a-l primească, dacă este rupt sau deteriorat, puteți face o înregistrare cu transportatorul.În același timp, puteți face o fotografie și trimite-ne, vom rezolva problema pentru tine, la prima oară.

continent.VĂ RUGĂM SĂ FIE PACIENT!Ne oferă, de obicei, standard international airmail.Se poate face aproximativ 10 până la 25 de zile lucrătoare pentru livrare.Dacă aveți orice întrebare sau cerere specială, nu vă rugăm să ne contactați.vom răspunde în 24 de ore datorită diferenței de timp între noi.

Dacă nu sunteți mulțumit cu elementul pentru orice motiv, acesta poate fi returnat în starea inițială în termen de o săptămână de la data primirii.va vom trimite rambursare completă, împreună cu costul de transport maritim de îndată ce vom primi produsul.Dar cumpărătorul ar trebui să plătească pentru returnare.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.Dacă aveți orice întrebare,vă rugăm să ne contactați.Ne va răspunde la tine în 12 ore.

Mulțumesc pentru vizita dumneavoastră

Etichete: negru tesatura dantelă, Grosgrain Panglică, panglica brodata panglică, tapiterie, organza roll, jacquard panglică tapiterie, Dantela, papusa joker, kit de broderie panglică, tesatura dantela.

Fisa tehnica

Lățime 1-1/4"
Material 100% Poliester
Origine NC(de Origine)
Model Culoare Solidă
Stil Nici unul
Tesatura Tip Organza

Recenzii

Scrie o recenzie

NOI DIY 10 Metri 30MM Brodate Dantelă Asieta Panglică de Cusut Aplici pentru Femei Haine DIY Ha

NOI DIY 10 Metri 30MM Brodate Dantelă Asieta Panglică de Cusut Aplici pentru Femei Haine DIY Ha

Produse similare: