Moda Cazul + Capac + Capac Lateral pentru Iqos 3.0 Duo Caz Husă de Protecție pentru Iqos 3 3.0 Exterior Accesorii

Produs nou

1 Produse

In stoc

50.01lei

-24%

66.66lei

Distribuiti

Informatii

modname=ckeditor

Caracteristică: Premium materialul asigură rezistență maximă și durabilitate pentru utilizare de lungă durată.

Instalare rapidă și ușoară cu design ergonomic.Compact si cu greutate redusa design, convenabil pentru a transporta.

Compatibil cu IQOS pentru 3.0/pentru IQOS 3 DUO.

Pachetul include: 1buc * capac lateral pentru iqos 3.0/ 3 DUO 1buc * caz pentru iqos 3.0 / 3 DUO 1buc * capac pentru iqos 3.0 / 3 DUO (Notă: nu include echipamente)

Pozele TOATE pozele sunt 100% originale, pe Baza de afișare diferite, culoarea va fi un pic de aberație, sper draga mea cumpărătorul înțelege ^ ^ Modificare și Anulare a Comenzilor de livrare întotdeauna foarte repede, în mod normal, în termen de 1-3 zile naturale, astfel încât, dacă solicitați o schimbare sau anulare a comenzii, cu condiția comanda dvs. nu a fost deja procesate și expediate, vă Rugăm să ne contactați de dumneavoastră exactă modificări sau notificare de anulare, vă Rugăm să rețineți că nu suntem capabili de a face modificări, sau de a anula comanda dvs. o dată ce a fost procesate si expediate.Apreciem Feedback-ul meu stimate cumpărător să ne dea adevărata comentarii, avem suficientă încredere produsele noastre în foarte mare calitate, și ca aceeași ca și cea descrisă.Dar știi comentariile dvs. este foarte important pentru noi, Dacă primiți orice defecte în produsul, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, vă Vom oferi o soluție satisfăcătoare, clienți Rău nu poate salva pierderile, contactați serviciul nostru pentru clienți, ne vom asigura că interesele dvs. nu vor fi pierdute.multumesc!!!

Etichete: pentru iqos 3, caz pentru iqos 3 duo, sg, baterie pentru iqos, kia rio, iqo, accesorii iqos duos, capac panou iqos, heet, capac iqos 3 duo.

Fisa tehnica

Pachet Da
Tip Sac Moale
Origine NC(de Origine)
Material PVC
Numărul De Model caz pentru iqos 3 duo
Nume De Brand ruoruo

Recenzii

Scrie o recenzie

Moda Cazul + Capac + Capac Lateral pentru Iqos 3.0 Duo Caz Husă de Protecție pentru Iqos 3 3.0 Exterior Accesorii

Moda Cazul + Capac + Capac Lateral pentru Iqos 3.0 Duo Caz Husă de Protecție pentru Iqos 3 3.0 Exterior Accesorii

Produse similare: