Îngroșat Pizza Lopata de Lemn Mâner Detașabil Cuptor Portabil Lopata pentru Copt Acasă

Produs nou

1 Produse

In stoc

25.82lei

-32%

38.52lei

Distribuiti

Informatii

Puncte: 1、Perforat Cap: pizza coaja perforate vă permite să utilizați mai puțin mălai sau făină atunci când transferul de pizza de la stația de lucru la cuptor de pizza,fie lansat de la baza, ceea ce face partea de jos a pizza mai crocante.

2、Oferă o Incredibilă Putere și Durabilitate: forma rotunda de lungă mâner pizza lopata este facut din greu comerciale calitate din aluminiu,durabile greu aluminiu anodizat sunt mai ușoare decât cele comparabile coji încă oferă o incredibilă putere și durabilitate.

3、Bucătărie Helper: lopata este potrivit pentru acasa si uz profesional.Instrumente necesare pentru a face prăjituri, pizza, delicat pâine și produse de patiserie, nici o achiziție suplimentară de alte instrumente, să fie cel mai bun ajutor de bucatarie.

4、Reale de Utilizare: Înainte de utilizare, coji sunt adesea presărată cu făină, mălai sau tărâțe de grâu măcinat, pentru a permite produse de patiserie pentru a aluneca cu ușurință pe și în afara ei.

5、User-friendly, Instrumente de Bucatarie: Acest metal pizza coaja este un excelent Ziua Tatălui, Ziua Mamei, Cadouri,Cadou de Crăciun,ziua Recunostintei accesorii de bucătărie, Ziua cadourilor speciale pentru familia ta sau prietenii.

Caracteristici:

1. Grele aliaje de aluminiu.

2. Funcționează ca o pizza coaja sau o spatulă.

3. Mâner de blocare atunci când în uz, și se pliază pentru depozitare.

4. Silicon grip ofera un mediu stabil și rezistent la căldură mâner.

Caietul de sarcini:

Material: aliaje de aluminiu

Dimensiune: aproximativ 40cm/15.75 inch, despre 7inch / despre 8inch / despre 9inch

Lista De Ambalare:

1 x Pizza Scoop

Notă:

1. Din cauza problemelor de efecte de iluminare și unghiuri de fotografiere, va exista o anumită toleranță în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, produsul are niște dimensiuni de toleranță.

Etichete: lemn de umplere decalaj, cutter pizza, lemn tras în aer liber, cuptor de pizza, crv loc decalaj, tigaie pizza, tavă de pizza, cuptor de pizza cu lemne restaurante, lemn de maslin, cuptoare de pizza, masina osie decalaj, porttable lemn cuptoare de pizza.

Fisa tehnica

Nume De Brand waasoscon
Numărul De Model Alte
Tip Instrumente De Specialitate
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Îngroșat Pizza Lopata de Lemn Mâner Detașabil Cuptor Portabil Lopata pentru Copt Acasă

Îngroșat Pizza Lopata de Lemn Mâner Detașabil Cuptor Portabil Lopata pentru Copt Acasă

Produse similare: