Folosit pentru iMac 20" A1224 24" A1225 VGA Card HD2600 HD 2600 256M 256 MB placă Video pentru ATI Radeon 109-B22531-10

Produs nou

1 Produse

In stoc

124.08lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

Stare: Folosit, Testat, 100% de Lucru bine

Ce este Inclus: HD2600 placa Video

Imagine:

Avantajul Nostru:

Noi vă oferim cel mai bun pret bazează pe condiții egale în china

Fiecare placa video clientul cumpara de la noi .vom asigura că acesta a fost testat bine înainte de expediere.avem, de asemenea speranța noastră clinet mulțumit cu atât produsele și serviciile noastre

Avem acord cu unele international express corporation,bunurile vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce am primit plata

Toate produsele noastre vin cu o garantie de 90 de zile (cu Excepția adnotare)

Informații de transport maritim

A. Vom trimite comanda prin Pastravariabologa.ro Standard de Transport maritim ,care sosirea în termen de 90 de zile.Dacă doriți să primiți

bunurile cât mai curând posibil, vă rugăm să alegeți DHL sau TNT sau EMS, etc.

B. Selectați DHL.Dacă adresa dvs. este la distanță, trebuie să plătească de la distanță taxa.Dacă nu plătesc la distanță, taxă, trimite EMS implicit, nici de la distanță taxa.

Despre Noi:

Amplasată Shenzhen, Shenzhen Huan Qiu Hui Trading Co., Ltd.este un profesionist producător de Piese de Laptop, în principal, inclusiv Laptop cu placa video .Placă Video Avem mai multe de ani de experiență în laptop părți și au o bună reputație în acest domeniu.Produsele noastre au câștigat mare lauda de la clienții din întreaga lume.

Am implementat un strict de calitate și completă a sistemului de control, care asigură faptul că fiecare produs poate satisface cerințele de calitate ale clienților.În plus, toate produsele noastre au fost strict inspectate înainte de expediere.

Feedback-ul:

Scopul nostru numărul unu este de a face sigur că vă sunt complet mulțumit cu achiziția.În cazul puțin probabil veți primi un non-lucru, obiect sau pur și simplu nu ești fericit cu un produs de stare, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți Pastravariabologa.ro sistem de mesagerie.Wealways să depună eforturi pentru a rezolva orice probleme contactati-ne!

Etichete: hd2600 grafica, laptop acer placa de baza, amd radeon, rx570, gt740, acer aspire tastatură cu iluminare din spate, palit plăci grafice, acer aspire 3 laptop, radeon rx 570 placa video, cele mai recente vga card.

Fisa tehnica

Numărul De Model HD2600
Certificare CE
Seria PAVILION
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Kai-Plin
Compatibil Marca Acer
Element Stare Folosit

Recenzii

Scrie o recenzie

Folosit pentru iMac 20

Folosit pentru iMac 20" A1224 24" A1225 VGA Card HD2600 HD 2600 256M 256 MB placă Video pentru ATI Radeon 109-B22531-10

Produse similare: