• “Doi corporatişti clujeni şi-au făcut păstrăvărie cu bani de la UE. Peştii nu sunt „îndopaţi” cu antibiotice şi primesc hrană ecologică” Puteti citi intregul articolul aici
  • “Doi antreprenori au investit 700.000 de euro într-o păstrăvărie în satul Bologa, situat la circa 70 de km de Cluj-Napoca, unde peştii primesc hrană ecologică din Danemarca, iar livrarea se face săptămânal la domiciliul clienţilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.”-> Puteti citi intregul articolul aici
  • napoca fm- pastravaria bologa

 Am discutat cu Chef Horia Simion despre beneficiile consumului de pastrav, crescut in mediu natural, la              Pastravaria Bologa!
Suntem onorati sa fim invitati ai postului de radio Napoca FM, in compania unuia dintre cei mai apreciati Chefi.

  • interviu Antrena1- Pastravaria bologa

 Dragi prieteni, echipa Antenei 1 Transilvania ne-a călcat pragul păstrăvăriei. Povești de succes, expediții prin colțuri uitate de lume și oameni care investesc în frumusețea meleagurilor, pe scurt: pagini televizate la care am fost și noi părtași. Faceți cunoștință cu povestea Păstrăvăriei din Bologa, aici unde oamenii apreciază calitatea!