Pastravul este unul din alimentele recomandate de nutritionisti aproape in orice situatie. Daca doriti sa slabiti sau doriti o alternativa viabila la alte tipuri de carne, carnea de pastrav este solutia salvatoare.

Carnea de pastrav este foarte bogata in acizi grasi Omega3, vitamina D, acid folic, vitamina B12 si proteine. Cantitatea scazuta de mercur din aceasta il face pe acesta una dintre elementele perfecte in dietele sanatoase.

(!) Pastravul trebuie consumat cu moderatie, 2-3 mese pe saptamana pentru a avea o alimentatie echilibrata.

Include pastravul in alimentatia regulata

Principalul avantaj al consumului de pastrav provine din cantitatea mare de acizi grasi Omega 3.

Cateva motive pentru care pastravul nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia ta :

  • pastravul este recomandat femeilor insarcinate si a celor care alapteaza
  • pastravul imbunatateste memoria si incetineste declinul cognitiv
  • asigura buna functionare a sistemului cardiovascular
  • asigura o buna dezvoltare a sistemului nervos.
  • pastravul este recomandat in alimentatia varstnicilor
  • previne inflamatiile
  • accelereaza arderile
  • previne boala Alzheimer
  • previne osteoporoza

Motivele enumerate mai sus sunt doar cateva din nenumaratele beneficii ale consumului de pastrav si de aceea noi, Pastravaria Bologa, va recomandam sa includeti in alimentatia dumneavoastra carnea de pastrav.